SizeMatters & LifeMatters

Når innovation, kvalitetsprodukter og rådgivning udvikler robuste grise og bidrager til større sooverlevelse!

Du har sikkert allerede hørt om VA SizeMatters. Vores patenterede sigtemaskine, som takket være en stabil og kontrolleret formaling bidrager til udviklingen af robuste grise. Læs mere og se VA SizeMatters i aktion HER.

Med inspiration fra SizeMatters har vi skabt konceptet LifeMatters, hvor fokus er på at sikre større sooverlevelse. Et gennemgående tema på både staldgangen og efterhånden også den politiske scene. 

I den forbindelse har vi udviklet produktet VA Easy Fiber, som udover at give mere ro i stalden samt en tør stibund har en positiv indvirkning på sooverlevelsen.  

- Fra den ene e-rapport til den næste halverede vi sodødeligheden. Vi var voldsomt udfordret på sooverlevelsen, indtil vi udskiftede roepiller med VA Easy Fiber, fortæller Mads Niær Kristensen fra Grauballegaard.

Læs mere om VA Easy Fiber og hør vores produktionstekniker Henning Dejgaard fortælle mere om produktet HER

DanVit

Generelt gør vi i Vestjyllands Andel vores ypperste for at sikre dig de bedste resultater i stalden. Vores foderløsninger til søer, pattegrise, smågrise eller slagtesvin står ikke alene - med i ”pakken” følger en kompetent sparrings- og samarbejdspartner, som du kan gøre brug af efter ønske og behov.

Hvad angår hjemmeblandet foder har vi oparbejdet en lang række spidskompetencer, som har ført til lanceringen af unikke produkter udviklet af dygtige og engagerede mineralkonsulenter. Med opkøb af DanVit og opdatering af vores specialiserede mineralfabrik i Hee har vi styrket vores position på netop dét marked.

Læs meget mere om netop mineralkonceptet DanVit i vores spritnye brochure HER