VIGTIG information til kunder i Vestjyllands Andel

For at sikre fortsat leverance af varer til vores mange kunder, ser vi os nødsaget til at lukke for fysisk adgang til kontorer og lagre på alle vores afdelinger.

For køb af sækkevarer bedes du i videst mulige omfang bestille til levering via vareturen. Du kan se på vores hjemmeside, hvornår vareturen kommer forbi dig - KLIK HER

Skulle du have behov for afhentning af varer på en af vores afdelinger, bedes du kontakte den respektive afdeling forud for bestilling - FIND ALLE VORES AFDELINGER HER

Derved kan vi enten sætte varen udenfor, såfremt der er tale om sække, eller vi kan være klar til at læsse for dig, hvis der er tale om gødning eller lignende. Til info har vi stadig åbent for almindeligt salg i vores AgroLand-butikker.

Disse tiltag ser vi os desværre nødsaget til at iværksætte, da vi tager opgaven med at servicere dansk landbrug med varer meget alvorlig. Således I kan servicere forbrugerne!
Denne fælles opgave kan blive særdeles vanskelig, hvis vi får sygdom indenfor døren på en vores fabrikker, logistikkontor, servicekontor, varetur eller hos vores chauffører.

Vi henviser derfor stadig til ikke at tage fysisk kontakt til vores chauffører ved levering. Giv gerne detaljerede oplysninger ved bestilling eller hold som minimum behørig afstand, hvis du er nødt til at være til stede ved aflæsning.

Med disse tiltag forventes det, at vi fortsat kan servicere jer med varer i denne meget svære periode. Samtidig håber vi naturligvis, at vi snarest muligt vender tilbage til normale tilstande.

Med venlig hilsen
Vestjyllands Andel