Vestjyllands Andel udvider direktionen og ruster sig til fremtiden

Svend Kvorning Ehmsen (COO) og Jeppe Tokkesdal (CCO) indtræder pr. 1/7 i Vestjyllands Andels direktion. Begge kommer fra egne rækker og har solid erfaring fra grovvarebranchen.

Offentliggjort d. 28. juni 2022

Pr. 1/7 udvider Vestjyllands Andel direktionen, som hidtil udelukkende har bestået af CEO Steen Bitsch, til tre medlemmer.

De to nye ansigter er Svend Kvorning Ehmsen og Jeppe Tokkesdal, som har været ansat i grovvareselskabet siden hhv. 2006 og 2018. Med deres indtrædelse i direktionen ruster Vestjyllands Andel sig til en spændende og krævende fremtid, hvor den langsigtede strategi for alvor skal foldes ud.

- Vestjyllands Andel har i de seneste år udvidet aktiviteterne betragteligt. Flere forretningsområder er kommet til, og i takt hermed er ledelsesopgaven selvsagt også blevet større. Derfor er denne udvidelse og samtidige foryngelse af direktionen i naturlig forlængelse af den strategi, som bestyrelsen har lagt, fortæller CEO Steen Bitsch.

Han påpeger i samme forbindelse, at ambitionerne er i top hos Danmarks 3. største grovvareselskab.

- Vi har fortsat høje ambitioner om at spille en markant rolle i grovvarebranchen og ikke mindst i den grønne omstilling af dansk landbrug. Derfor er det naturligt at tilføre flere ledelsesressourcer, så vi med øget og særdeles kompetent styrke kan udnytte attraktive muligheder for Vestjyllands Andels videre udvikling, lyder det fra Steen Bitsch.

Maksimal værdiskabelse
COO Svend Kvorning Ehmsen ser ligeledes spændende fremtidsperspektiver for det landmandsejede grovvareselskab, som er repræsenteret med 26 afdelinger fordelt ud over store dele af Jylland.

- Ét af vores primære fokuspunkter er fortsat udvikling af kerneforretningen med henblik på at sikre maksimal værdiskabelse for Vestjyllands Andels medlemmer. Som moderne grovvareselskab er det vores opgave at servicere vores mange lokale kunder og medlemmer med fremtidens kvalitetsprodukter til bedriften, og dén opgave tager vi dybt seriøst. Både nu og i fremtiden, forsikrer Svend Kvorning Ehmsen.

Han bakkes op af CCO Jeppe Tokkesdal, som bl.a. får fornøjelsen af at videreudvikle Vestjyllands Andels kommercielle strategi inden for selskabets efterhånden mange forretningsområder.

- Dansk landbrug er i konstant bevægelse, og det er nødvendigt med flere forskellige forretningsben for at følge og ikke mindst præge udviklingen. Udover at levere kerneydelser til landbruget prioriterer vi samhandlen og partnerskabet med medlemmer, leverandører, producenter og forskningsindustri højt. Herigennem skaber vi grobund for yderligere udvikling af Vestjyllands Andel, så vi også fremadrettet er en innovativ og seriøs samarbejdspartner i markedet, slutter Jeppe Tokkesdal.