Vestjyllands Andel indgår samarbejde med Smedsgaard Agro

Vestjyllands Andel har indgået et samarbejde med Smedsgaard Agro omkring udlevering af planteværn. Dermed får grovvareselskabets mange kunder i nærområdet lettere adgang til de produkter, der skal bruges i marken.

Offentliggjort d. 10. marts 2022

Vestjyllands Andel udleverer dagligt planteværn på 14 lokationer i Jylland – fra afdelingen i Bedsted Thy i Nord til Errested Maskinstation i Syd.

Netop de gode erfaringer fra samarbejdet med Errested Maskinstation har skabt motivation for at etablere endnu et samarbejde med en ekstern partner omkring udlevering af planteværn. Denne gang i form af Smedsgaard Agro, som pr. 1/1 2022 overtog Thingstrup Maskinstation i Vemb-/Ulfborg-området.

- For VA er samarbejdet med Smedsgaard Agro en kærkommen mulighed for at øge vores netværk af udleveringssteder for planteværn. Vi er meget fokuserede på at være let tilgængelige for vores kunder og er meget bevidste om vigtigheden af let og hurtig adgang til planteværn i sæsonen, så akutte behov kan dækkes, fortæller Claus Jacobsen, salgsleder på planteområdet i Vestjyllands Andel, og tilføjer:

- Samtidig glæder vi os meget over, at vores kunder også ønsker at være vores samarbejdspartnere, og at de ligeledes kan se fordelene ved et samarbejde.

Større fleksibilitet
Også Smedsgaard Agro glæder sig over det nyligt indgåede samarbejde og betragter det som en oplagt mulighed for dialog med både nuværende og kommende kunder på Hvolbyvej 2.

- Som planteavler er det en stor fordel at have let adgang til et stort sortiment af midler, man skal bruge nu og her. Dén fleksibilitet får de mange lokale landmænd, som fremadrettet ikke skal køre så langt efter deres planteværn, påpeger Iben Bloch Johansen, medejer af Smedsgaard Agro.

- Derudover glæder vi os over, at vi i Vestjyllands Andel har fået en fagligt stærk samarbejdspartner på planteområdet, som har et solidt navn i grovvarebranchen. De er garant for kvalitetsprodukter og en hurtig og god kundeservice, som vores kunder kommer til at nyde godt af, slutter Iben Bloch Johansen.

Smedsgaard Agro holder åbent hus på Hvolbyvej 2 i Vemb d. 11/3, hvor Vestjyllands Andel ligeledes vil være repræsenteret.