Mød os på NutriFair 2020

Vi glæder os til at se dig på messen for husdyrproducenter.

Når der i midten af januar bydes indenfor til NutriFair i Fredericia, bliver det for 8. gang i træk med VA som udstiller på den populære messe for husdyrproducenter.

- Vi oplever, at de besøgende på NutriFair tager sig god tid, når de besøger vores stand. Mange af dem er beslutningstagere, som bl.a. er kommet for at få sig en god faglig snak om deres respektive bedrifter. Her har vi en unik mulighed for at vise, hvordan vores produkter og tilhørende rådgivning kan gøre en positiv forskel for dem, forklarer Jesper Bilberg, der er salgschef for kvægfoder.

Et stort fokusområde er at producere og levere fremtidens foder til dansk landbrug. Denne fremsynede strategi har vist sig at give pote, eftersom fodersalget bliver ved med at stige.

- VA var ”first movers” hvad angår økologisk foder, og i dag er vi den største producent på det område. Vi var de første til at lave en fabrik, som udelukkende producerer non-GM foder, og den satsning viser sig også at være den helt rigtige. Helt grundlæggende forsøger vi konstant at følge med udviklingen, så vi står klar til at levere de produkter, som vores medlemmer og i sidste ende forbrugerne efterspørger, lyder det fra Jesper Bilberg.

Forsøgsstald leverer vigtig viden

I forbindelse med NutriFair vil de besøgende bl.a. blive præsenteret for Safe Piglet, der er et zinkfri kvalitetsfoder til fravænningsgrise.

Netop det produkt er udviklet på VA´s forsøgsgård i Lemvig-området, som i løbet af det seneste halve år har bragt optimeringsafdelingen endnu tættere på staldgangene.

- Vi kan have nok så mange teorier om effekten af de produkter, vi udvikler, men det vigtigste er at få dem afprøvet i praksis under autentiske produktionsforhold. Dén mulighed har vi her, hvor vi får opsamlet en masse viden fra den virkelige verden så at sige, fortæller Brian Agerbo, salgschef for grisefoder.

- Og forsøgsgården er naturligvis ejet af en vores medlemmer, hvilket er i tråd med vores mantra om, at vi i Vestjyllands Andel er sammen om praktisk innovation. I tæt samarbejde med vores medlemmer udvikler vi produkter, der virker i deres virkelighed og tager et ansvar for vores fremtid, slutter han.

Til NutriFair finder du os på stand A-1202.