HorseLux & Duvil indgår partnerskab med Helgstrand Dressage

HorseLux & Duvil, der er ejet af Vestjyllands Andel, har indgået en partnerskabsaftale med Helstrand Dressage omkring udvikling, produktion og levering af foder samt tilskudsprodukter til nogle af verdens mest lovende dressurheste.

Igennem de seneste år har HorseLux & Duvil gradvist øget produktionen af kvalitetsfoder til et fortsat stigende antal af danske heste. Såvel på hobby- som eliteplan.

Senest har det Vestjyllands Andel-ejede hestebrand indgået en partnerskabsaftale med Helgstrand Dressage, der er en af verdens mest anerkendte salgs- og træningscentre for dressurheste. Faktisk har HorseLux & Duvil leveret foder til staldene hos Helgstrand siden septemer 2020, og derfor vidner det intensiverede samarbejde og indgåede partnerskab om en vis tilfredshed med produkterne.

- Vi er stolte af samarbejdet med Helgstrand Dressage og betragter dette som endnu en blåstempling af vores danskproducerede kvalitetsfoder samt tilhørende rådgivning, fortæller Lars Broe, direktør for HorseLux & Duvil.

- Med HorseLux & Duvil har vi skabt et stærkt brand, som lukrerer på Vestjyllands Andels solide erfaring med foderprodukter til dansk landbrug, kombineret med en stor innovationslyst til at optimere og udvikle fremtidens hestefoderblandinger. Til glæde og gavn for både hestene hos Helgstrand Dressage og øvrige kvalitetsbevidste heste, fortsætter han.

”Hestene ser fantastiske ud”
Også på staldgangen i det nordjyske hersker der glæde over samt forventninger til det fortsatte samarbejde.

- Vi glæder os til et godt partnerskab med HorseLux & Duvil. Vi har allerede fodret vores heste med HorseLux & Duvil i en årrække og har været meget tilfredse. Vi er sikret foderblandinger af høj kvalitet, der er tilpasset vores sportsheste. Hestene spiser foderet med stor lyst, trives godt og ser fantastiske ud, lyder det fra Line Dambo, der er staldchef hos Helgstrand Dressage.

Takket være et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder foderblandinger med højtoptagelige vitaminer og mineraler tilsat et højt indhold af råfedt og råprotein, bliver HorseLux & Duvil en vigtig samarbejdspartner ift. at sikre nogle af hestene hos Helgstrand Dressage de bedst mulige forudsætninger for at præstere på højeste niveau.

I den forbindelse spiller det erfarne team af produktkonsulenter, som skal bidrage til udvikling af foderplaner designet til hver enkelt hest og dennes behov, en helt afgørende rolle.

- Vi er stolte over at levere kvalitetsfoder til heste, som er med i toppen inden for ridesport - såvel nationalt som internationalt. Samarbejdet med Helstrand Dressage er samtidig en unik mulighed for os, ift. at skabe endnu større bevidsthed om HorseLux & Duvil blandt avlere og rytter, siger produktkonsulent Mette Moesgaard.

Hestefoder fra HorseLux & Duvil produceres på Vestjyllands Andels fabrik i Borris.