VIDEO: Dérfor har vi åbne indlægssedler

I Vestjyllands Andel går vi ind for fuld gennemsigtighed i vores foderblandinger. Vi siger hvad vi gør - og gør hvad vi siger!

Derfor har vi altid i vores kvægfoderblandinger kørt med åbne indlægssedler til foderblandinger, så der ikke er nogen tvivl om, hvilken sammensætning den enkelte blanding har, og hvor stor en procentandel råvarerne indgår med i blandingen. Indlægssedlerne bliver opdateret ved hver ændring af recepterne, så det altid giver det rette overblik over blandingerne.

Hør mere i videoen, hvor produktkonsulent Preben Tang Andersen fortæller om forskellen på åbne og lukkede indlægssedler.

Også blandt Vestjyllands Andels kunder er der stor tilfredshed med de åbne indlægssedler. Nedenfor kan du læse udpluk af relevante kundeudtalelser.

Esper Agger, Lemvig:
Jeg valgte VA’s kraftfoder ud fra pris og kvalitet. Jeg har sidestillet VA’s blanding over for øvrige blandinger fra andre foderstoffer i norfor. Og det har de seneste 2 år betydet, at VA var bedst på pris og kvalitet.

Kravene for at få mine køer til at præstere bedst muligt er stabilitet. Vi gør alt for at sikre en stabil og ensartet fuldfoderration. Og den stabilitet skal også følge vores tildeling af kraftfoder i robotterne.

Det giver mig en tryghed at kende de råvarer, der kommer i kraftfoderet. Da vi efterhånden ved, hvad de enkelte råvarer kan og ikke kan. Med de åbne indlægssedler ved jeg mere præcist, hvad jeg får, og kan dermed sammenholde det med køernes respons.

Niels Larsen, Ribe:
Jeg har samarbejdet med VA siden 2015. De leverer et godt og ensartet kvalitetsfoder, og desuden arbejder de med åbne blandinger. 

De åbne blandinger gør rigtig meget i forhold til troværdigheden omkring det foder, VA leverer til mig, da jeg er sikker på, at der leveres det aftalte. 

For mig er det vigtigt, at køerne får en god og ensartet råvareblanding hver dag. Det gør det samtidig nemmere for mig og min fodringskonsulent at tilpasse rationen undervejs,  når vi ved hvilke råvarer og mængder, der er i vores basismix.  


Torben Jessen, Varde:
Åbne blandinger giver sammenlignelighed og sikkerhed for korrekt fodersammensætning imellem hver foderleverance.