Tilfreds Horselux-kunde

Mine heste elsker foderet

Josefine Voss Madsen har oplevet flotte resultater med Horselux. Derfor har hun også valgt at fodre begge sine heste med de populære, danske kvalitetsprodukter.

- Jeg bruger HorseLux til begge mine heste, da jeg er vild med strukturen på foderet - men jeg er også vild med, at hestene er dækket ind ved en relativ lav dosering kontra andre foderprodukter. Og har jeg spørgsmål omkring foder, tilskudsprodukter osv. er HorseLux altid gode til at guide en i produkterne, fortæller Josefine Voss Madsen. 

Samtidig forklarer hun, at foderet har været med til at løfte præstationerne hos hendes heste.

- Jeg er glad for at bruge HorseLux´ produkter til mine heste, da jeg har en hest, som præsterer det bedste, hun nogensinde har gjort. Hun får HorseLux Perform. Samtidig ser min 2 års rigtig fin ud i pels, huld osv. Han får HorseLux Grow, lyder det fra Josefine Voss Madsen.

Også hvad angår konkurrencehestens evne til at fastholde koncentrationen er der sket forbedringer. 

- Min konkurrencehest har masser af energi fra naturens side, men jeg har erfaret at hun ofte kan ‘koge’ over. Dette oplever jeg ikke med Perform. Hun holder koncentrationen, energien og er ikke øm i kroppen på samme måde som med andre produkter, siger hun og tilføjer:

- Min 2 års er blevet pænere i pelsen, efter jeg har skiftet til HorseLux. Begge heste elsker foderet og spiser med stort velbehag. Jeg er stor fan af hvad HorseLux gør ved mine heste!