Tilfreds Horselux-kunde

Foderet er lækkert og indbydende

- Jeg bruger HorseLux til mine heste, fordi det dækker deres specielle behov.

Sådan lyder det indledningsvis fra Janni Krygermeier, der ejer hestene LL Voldbyholms Confetti og Cissé Qnego Z.

Hun har erfaret, at hendes dressurhest fungerer bedst ved at spise foder med et lavt indhold af sukker og stivelse. Samtidig skal hun være dækket ind på protein og energi. 

- Jeg har prøvet mange andre forskellige foderbrands, men ingen gav den ønskede energi og muskelsætning, som hun har brug for for at kunne gå stævner. Hun får i dag HorseLux Easy og HorseLux FiberPellets, fortæller Janni Krygermeier og tilføjer:

- Jeg har også en fin springhest, og hun har normalt svært ved at holde huld. Derfor prøvede jeg HorseLux FiberPellets, og kunne hurtigt se hun tog på. Derfor får hun i dag HorseLux Perform og HorseLux FiberPellets, hvilket giver hende den ønskede huld, energi og muskelsætning. 

Janni Krygermeier forklarer i samme forbindelse, at det er vigtigt for hende, at hendes heste får den energi, de har behov for, at de er flotte i huld og pels, samt at de er glade for at spise det foder, de får. 

- Foderet er i mine øjne lækkert og indbydende - selv for den kræsne hest, som jeg særligt vil betegne min springhest som. Udover det er prisen på foderet rigtig fornuftig, og der er altid god og hjælpsom rådgivning at hente, hvis man har problemer med sin hest eller har generelle spørgsmål, slutter Janni Krygermeier.