Levering af adblue, diesel- og fyringsolie

- Sammen står vi stækt

Vestjyllands Andel og CIRCLE K har indgået en stærk samarbejdsaftale via virksomheden DLA Agro Energy, som VA er medejere af. Dette samarbejde sikrer, at vore kunder altid får kvalitetsprodukter til den rigtige pris. VA tilbyder CIRCLE K´s brede kvalitets sortiment af fyringsolie og dieselolie.

AdBlue

AdBlue er et tilsætningsstof som doseres til udstødningsgassen, for derved at reducere indholdet af de kvælstofholdige gasser. AdBlue bruges til lastbiler, landbrugs- og entreprenørmaskiner.

AdBlue palletank (1000 ltr) kan bestilles til levering hos dig eller til afhentning i en af vores afdelinger.

Cirkle K kundekort

Få oprettet et benzin-/dieselkort og få del i en fordelagtig rabataftale.

Se hvor du finder den nærmeste Circle K tankstation her

Aktuelle listepriser

For at holde dig opdateret, kan du her se de aktuelle listepriser på benzin, dieselolie og fyringsolie!  Se online prisinformation her

Lånemateriel

Har du behov for materiel som f.eks. dieseltank til traktoren eller personbilen, pumpeanlæg, en ny fyringsolietank eller andet. 

Vestjyllands Andel tilbyder salg og udlån af diverse materialer. 

Levering via graddage

Graddage er en metode, som beregner det sandsynlige forbrug af energi til opvarmning af huse og stalde. Udregningerne foretages på baggrund af temperatur, vind og andre vejrforhold.

Der vil blive sendt et brev inden leveringen. Dette kan sikre, at fyret kan slukkes forud for olieleveringen, hunden lukkes inde eller at der evt. er låst op ind til olietanken. 
Levering via graddage er specielt egnet til levering til stuehuse og stalde med et mindre forbrug.

Datolevering

Ved datolevering kommer leverancerne i faste intervaller, f.eks. hver eller hveranden onsdag. Typisk vil man køre efter et sommerinterval og et vinterinterval.
Datolevering er velegnet til stuehuse og stalde med et jævnt forbrug.

Fjernpejling

Fjernpejling er den mest avancerede leverancetype. Her monteres der et modem direkte på den tank man ønsker at kontrollere. Herefter foretager CIRCLE K daglige målinger på restbeholdningen i den aktuelle tank. Fjernpejling sikrer således den mest optimale levering uanset forbrug!

De automatiske leveringer sikrer at du altid har olie i tanken, og sparer dig for tid og bekymringer.

 

KONTAKT OS PÅ MAIL ELLER RING..

Send os en mail

Send os en mail

Ring til os

Ring 9736 6444

Følg os på de sociale medier