Se vores non-GM sortiment her

På vores VLOG-certificerede fabrik i Nordenskov produceres der blandinger både med og uden soja, som kan leveres i piller eller i Pellet Cross. Dét gør os meget fleksible på blandingsvalg og i forhold til specialblandinger. Det giver tryghed for vores kunder, så der ikke sker en blanding af non-GM og GM-foder.

I Vestjyllands Andel har vi sammensat et standardsortiment til non-GM producenter. Heri indgår flere kendinge, men også nogle nye sammensætninger. 

Til køerne tilbyder vi et non-GM standardsortiment, der indeholder robot-/automatblandinger og TMR-blandinger. Fordelt proteinprocent fra 7% til 37%, fedtprocent fra 5,0% til 9,0% og forskelligt indhold af næringsstoffer. Blandinger, der har et højt indhold cellevægge, men også blandinger med højt indhold af stivelse. Vi kan desuden tilbyde blandinger, som indeholder valset byg og piller.

Til kalvene kan vi tilbyde et standardsortiment, der indeholder blandinger fra 0 mdr. og op, som dækker kalvenes behov. Der tilbydes blandinger i piller, men vi har også her en blanding med struktur og derved valset byg og piller.

Følgende tabeller giver et overblik over non-GM alternativer til de konventionelle blandinger.

OBS: Dette er kun et indblik i vores sortiment.

Standardsortimentet er altid under udvikling og følger efterspørgslen. Henvend dig derfor til vores faglige produktkonsulenter, så den helt rigtig løsning kommer ud til dig.

Du finder vores produktkonsulenter nederst på undersiden KVÆG