Vestjyllands Andel tager til AgroNord med større stand – og større ambitioner

Når Messecenter Vesthimmerland d. 8. marts slår dørene op til endnu en udgave af AgroNord, bliver det for 4. gang med Vestjyllands Andel som udstiller.

De foregående år har grovvareselskabet været placeret på en mindre stand i messecentret. Da muligheden bød sig for at booke en større af slagsen, var de derfor hurtige til at takke ja.

- Siden vores debut i 2019 har vi haft enormt meget ud af vores deltagelse på AgroNord. Vi plejer at få en god faglig snak med mange af kvæg- og mælkeproducenterne, og derfor er vi glade for, at vi i år har fået endnu mere plads til at invitere dem inden for på vores stand, fortæller Rasmus Kjærgaard Wielandt, produktkonsulent i Vestjyllands Andel.

Han forklarer i samme forbindelse, hvad gæsterne kan se frem til, når de besøger stand 336 på AgroNord.

- Vi vil bl.a. stille skarpt på, hvordan vi i tæt samarbejde med vores kunder optimerer proteintildelingen i foderblandingerne med henblik på at opnå en bedre proteinudnyttelse. Samtidig fortæller vi naturligvis om vores populære KageMix-løsning til anvendelse i malkerobotter, som er med til at fastholde en god søgning til robotterne, påpeger Rasmus Kjærgaard Wielandt.

KageMix til kaffen
Netop den gode historie om KageMix i foderblandinger gør Vestjyllands Andel meget ud af at fortælle. Dele af råvarerne fra KageMixen kommer nemlig fra datterselskabet Adival, som med fokus på biocirkulær økonomi har specialiseret sig i genanvendelse og forarbejdning af restprodukter fra fødevareindustrien.

For at skubbe yderligere til snakken om KageMix har Vestjyllands Andel derfor også planer om at servere lidt sødt til kaffen.

- Nu hvor vi så gerne vil snakke KageMix, er det oplagt at servere et stykke kage for vores gæster. Så hvis man kommer forbi vores stand midt på eftermiddagen, er man måske heldig, at der står et stykke klar. Og bare rolig… Vi lader vores egne specialister om at producere KageMix til køerne, og så lader vi en bager om at tage sig af kagen til AgroNord, forsikrer Rasmus Kjærgaard Wielandt, som ikke lægger skjul på sine forventninger til messen.

- Generelt mærker vi en stigende interesse for Vestjyllands Andel i det nordjyske, som bliver et større og større handelsområde for os. Derfor har vi som sagt reserveret en større stand på AgroNord – og med den følger også større ambitioner, slutter Rasmus Kjærgaard Wielandt.