Leci Korn

- nu i en ny og forbedret udgave

Leci Korn er netop fyldt 5 år!

Dét fejrer vi med en relancering af det populære foderprodukt, som fremover leveres i en ny og forbedret udgave.

Hvorfor er Leci Korn bedre end friskt formalet hvede?

Behovet for Leci Korn opstod, da fravænningsvægten faldt, i takt med at effektiviteten i soholdet steg. Små fravænningsgrise og pattegrise udnytter ikke stivelse nær så godt, som større dyr gør, men med Leci Korn blev det muligt for hjemmeblanderen at anvende varmebehandlet korn til de små. Fuldstændig på samme måde, som vi ikke kunne drømme om at give småbørn havregryn, men i stedet koger det til grød.

 

Hvori består det nye så?

Det nye er, at i stedet for en traditionel og gængs varmebehandling, fremstilles Leci Korn nu ved hjælp af "poppet korn". Kornet i Leci Korn er altså nu ikke KUN varmebehandlet, men også forfordøjet inden det præsenteres for grisen.

Udover kornprodukter består Leci Korn af en fedttype, der emulgerer maveindholdet, og en fedtsyre der virker bakterie og virushæmmende. Sidst, men ikke mindst, er blandingen afstemt med kagemix, som giver en rigtig god smag.

Leci Korn er en stor bestanddel i mange af vores melblandinger til pattegrise og fravænningsgrise, f.eks. Stjerne Care 4.